maanantai 28. syyskuuta 2015

Ikääntyneen ihon tehoseerumit

Ihon ikääntymiseen liittyy fysiologisia muutoksia, joita on ymmärrettävä ikääntyvää ihoa hoidettaessa. Ikään liittyvät muutokset johtuvat sisäisistä ja ulkoisista tekijöistä. Sisäisiä tekijöitä ovat geneettisesti ohjelmoidut muutokset, ulkoisia tekijöitä altistuminen UV-säteilylle, elämäntavat ja ihon riittämätön hoitaminen. Ikääntyminen on väistämättä tapahtuva asia, mutta ikääntymisen merkkejä pystytään paljon hoitamaan ja pitämään kurissa.

Ikääntyneen ihon suurimmat huolenaiheet ovat rypyt, pigmenttimuutokset ja kimmoisuuden menetys. Tutkimukset osoittavat, että jopa 80%-90% ikääntymismuutoksista johtuu ulkoisista tekijöistä. Iho vaatii aina kokonaisvaltaista hoitoa, mitään yksittäistä "taikavoidetta", joka ehkäisisi ikääntymismuutoksia, ei ole olemassa. Ihonhoitorutiini rakennetaan aina ihon kunnon ja ihon tarpeiden mukaan ja sen tulee sisältää paljon muutakin kuin yksittäsen tehoaineseerumin tai ikääntyneen ihon kosteusvoiteen.

Ihon riittävää kuorintaa painotan aina, etenkin ikääntyneen ihon hoidossa se on ensisijaisen tärkeää. Ihon uusiutuminen eli solukierto hidastuu merkittävästi ihon ikääntyessä. Sameat, harmaat ja elottomat ihosolut jäävät entistä enemmän ihon pinnalle, koska niiden irtoaminen ihon pinnalta heikkenee. On ymmärrettävää, että tuon kuolleen solukon läpi ei pääse muut tuotteet tehokkaasti imeytymään. Kuorinta jo yksistään kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Overnight Repair SerumMultiVitamin Power SerumDermalogicalla on huikeat ja edistykselliset seerumit ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisemään ja korjaamaan. MultiVitamin Power Serum ja Overnight Repair Serum ovat loistava pari ikääntynyttä ihoa hoidettaessa. Multivitamin Power Serumin mikrokapseloinnin ansiosta A-, C-, ja E-vitamiinit kulkeutuvat syvälle ihokerroksiin. Retinoidi vähentää ihon pinnan epätasaisuutta ja tehokas peptidi lisää kollageenia, ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Overnight Repair Serum on ihoa korjaava yöhoito, joka lisää ihon kirkkautta sekä vähentää hienoja juonteita peptidien, arganöljyn sekä ruusuöljyn ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti