torstai 1. lokakuuta 2015

Tehoa ihonhoitoon seerumeista

Seerumit ovat tämän hetken kysytyimpiä tuotteita kosmetiikassa, seerumit ovat paljon tehoaineita sisältäviä tuotteita. Seerumit ovat tehokas osa hyvää hoitorutiinia, mutta yksistään niillä ei koko tehoa saa, täytyy olla myös muu ihonhoitorutiini kunnossa. Meillä Dermalogicalla suunnitellaan asiakkaalle aina yksilöllinen ihonhoitorutiini, huomioiden asiakkaan ihonhoitotottumukset, innostus ja ajankäyttö ihonhoitoon. Seerumit ovat siitä ihanteellisia, että no ovat valtavan tehokkaita ja myös nopeita käytettäviä. 

Seerumi on parhaillaan osana täydentämässä ihonhoitorutiinia. Seerumit käytetään lähes poikkeuksetta kosteusvoiteen alla, koska ne imeytyvät syvemmälle ihokerroksiin kuin kosteusvoiteet. Seerumeita on erilaisiin ihohuoliin, niiden koostumukset vaihtelevat; nestemäiset, öljymäiset tai samettisen pehmoiset hoitavat erilailla ihoa. Koostumus sinällään ei kerro mitään seerumin tehosta, vaikutukseta tai tarkoituksesta, mutta seerumia valittaessa on hyvä huomioida millainen koostumus itseä miellyttää. 

Dermalogicalla löytyy kattavasti seerumeita. Harmaan linjan tuotteissa, eli kaikille ihoille sopivissa tuotteissa on neljä erilaista boosteria, ihoa kosteuttamaan, kiinteyttämään, uusimaan ja rauhoittamaan. Sen lisäksi jokaisessa ihonhoitolinajassa, AGE Smart, UltraCalming, mediBac clearing ja Power Brigt on omat linjan mukaiset seerumit. Ihonhoidon ammattilaisena valitsen aina ihon kunnolle parhaiten sopivan seerumin. Ihon kunto vaihtelee myös sisäisten ja ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta, seerumeita kannattaa vaihdella, sen mukaan miltä iho milloinkin tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti