torstai 1. lokakuuta 2015

Vartalon ihonhoito

Vartalon ihoa tulee monesti hoidettua laiskemmin kuin kasvojen ihoa. Suurimman osan vuodesta vartalon iho on peitettynä vaatteilla, se varmasti vaikuttaa vartalon ihonhoidon laiminlyömiseen. Vartalon ihonhoito on yhtä tärkeää kuin kasvojen ihonhoito. Keinokuituiset vaatteet, kuiva huoneilma, ja pakkasilma saavat vartalon ihon kuivumaan, mikäli sitä ei riittävästi hoideta. Jos vartalon ihoa pestään saippualla, tai muulla kuivattavalla puhdistustuotteella, kuivaa se entisestään. Saippuan pH ei ole iholle sopiva, se liuottaa iholta valtavasti ihon omaa suojaavaa lipidikerrosta. Se saa ihon tuntumaan kiristävältä, kireältä ja joskus jopa kirvelevältä. Dermalogica on kehittänyt vartalon ihonhoitoon omat tuotteet, niissä on ensisijaisesti huomioitu ihon terveys, optimaalinen kosteustasapaino sekä ihon ravitseminen ja elvyttäminen. 

Vartalon puhdistukseen on ainutlaatuinen saippuaton Conditionig Body Wash, joka vaahtoaa ihanan pehmeästi suopayrtin ansiosta. Hoitavista eteerisistä öljyistä teepuuöljy, sitruuna ja rosmariini puhdistavat ihoa samaan aikaan kun santelipuu ja laventeli hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotteen käytön jälkeen iho on puhtaan ja pehmeän tuntuinen. Exfoliating Body Scrub pehmittää ihoa viikunan- ja oliivinsiemenjauheen kuoriessa kuolleen ja elottoman ihosolukon ihon pinnalta samalla ihoa kirkastaen. Eteeriset öljyt, kuten laventeli, appelsiini, santelipuu ja rosmariini energisoivat, virkistävät ja herättävät aisteja. 

Vartaloöljyt ovat ihanan hoitavia, ihoon hyvin ja syvälle imeytyviä tuotteita. Stress Relief Treatment Oil on täyteläinen vesiliukoinen eteerinen öljy, joka elvyttää ihon toimintoja tehokkaasti samalla mieltä rauhoittaen. Jännittyneitä lihaksia rentouttavat laventeli, santelipuu ja ylan ylang. Hoitoöljy sopii niin hierontaan, kylpyyn kuin vartalolle suoraan levitettynä ihoa hoitamaan. Tuote on erinomainen myös hiuspohjaan hierottuna päänahkaa hoitamaan. Erittäin kuivalle tai herkälle iholle on ainutlaatuinen hajusteeton ja täyteläinen vartalovoide Ultra Rich Body Cream. Karitevoita ja helokkiöljyä sisältävä voide elvyttää ja korjaa tehokkaasti ennenaikaisesti ikääntynyttä ihoa. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti