keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Uusi! Overnight Retinol Repair

Suomessa lanseerattiin viime viikolla huikea uutuus, Overnight Retinol Repair, yksilöllistettävä retinolitehoaine joka korjaa ikääntymisen merkkejä. Tämä on odotetuin tuote Dermalogica-valikoimaamme. Tuotteen päävaikuttavana raaka-aineena on nimensä mukaisesti retinoli. Retinolia on pitkään käytetty kosmetiikassa ikääntymisen merkkejä ehkäisemään ja ihon uusiutumista nopeuttamaan. Retinoli on valtavan tehokas ja monivaikutteinen raaka-aine, valitettavasti siihen liittyy paljon myös ikäviä sivuvaikutuksia. Sivuvaikutusten vähentämiseksi Dermalogicalla työskenneltiin pitkään ennen retinolituotteen lanseeraamista.

Overnight Retinol Repairin 0,5% mikrokapseloitu retinoli lisää kollageenin tuotantoa ja solukiertoa, vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä, ihon epätasaista sävyä ja tasoittaa ihoa. Tuotteen tehokkaat peptidit tehostavat kollageenin tuotantoa, kiinteyttävät ihoa, kosteuttavat ja kirkastavat ihon sävyä. Kollageenilla on iso merkitys ihon tukirakenteena ihon kimmoisuuden ja napakkuuden säilyttämiseksi. Lakritsin ja laventelin ansiosta tuote on myös ihoa rauhoittava.

Overnight Retinol Repairissa on käänteentekevää se, että tuotteen mukana tulee aina Buffer Cream -voide, jolla tuote pystytään yksilöllistämään, ja ihoärsytykset minimoimaan. Buffer Cream on erittäin kosteuttava voide, joka rakentaa ihon sietokykyä retinolille. Tuotteen käyttöön annetaan aina henkilökohtaiset ja yksilöllistetyt ohjeet ammattilaisen luona.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti