keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pakkassuojaksi Barrier Repair ja Climate Control

Talvi ja pakkaset ovat taas ajankohtaisia. Ilmaston muuttuminen tuo mukanaan monenlaisia haasteita ihoille. Ilman viiletessä ilmankosteus on pienempi, jolloin ihosta haihtuu kosteutta enemmän ympärillä olevaan ilmaan. Lämpötilanvaihtelut herkistävät ihoa ja etenkin herkkäihoisille ihon lehahtelu ja punoittaminen on tyypillistä. Kapillaarit eli pintaverisuonet ovat kovilla lämpötilanvaihtelun, pakkasilman, tuulen ja viiman ansiosta. 

On selvää, että ihoa täytyy hoitaa ja suojella lämpötilanvaihteluiden ja kylmän ilman mukanaan tuomilta haasteilta entistä enemmän. Koska kosteuden haihtuminen iholta on suurempaa, tarvitaan enemmän kosteutta. Lisäksi kosteutta tarvitsee ikäänkuin "tilkitä" ihoon, eli estää kosteuden haihtuminen. Lisäksi ihoa tarvitsee suojella pakkasen, tuulen ja viiman aiheuttamalta ahavoitumiselta.

Dermalogican herkän ihon hoitolinjasta löytyvä Barrier Repair -kosteusvoide on edistyksellinen sitomaan kosteutta ja estämään kosteuden haihtumista iholta.Voide on vedetön, joten ulkoilemaan voi lähteä vaikka välittömästi tuotteen levityksen jälkeen. Barrier Repair rauhoittaa, suojaa sekä vahvistaa ihon suojabarriääriä. Osalle tuote riittää yksistään kosteuttamaan, mutta monille suosittelen sitä lisävoiteena talviaikaan toisen kosteusvoiteen päälle. Näin se sitoo myös toisen kosteusvoiteen antaman kosteuden ihoon ehkäisten kosteuden haihtumista.

Climate Control on erityisen tehokas suojaamaan ihoa pakkasilman, tuulen ja viiman aiheuttamalta punoitukselta. Tuote sopii hyvin myös saunaan liialta kuumuudelta kasvojen herkkää ihoa suojaamaan. Tuote on ikäänkuin "toppatakki kasvojen iholle", vartalon iho tulee suojattua tehokkaasti vaatetuksella, mutta kasvoilta, missä iho on ohuinta ja herkintä, tuo vaatteiden antama suoja puuttuu. Climate Control suojaa ihoa kosteuden haihtumiselta, ilmaston aiheuttamilta vaurioilta ja parantaa ihon omaa luonnollista puolustusjärjestelmää. Tuote on ainutlaatuinen erityisesti talvella ulkoliikuntaa harrastaville ehkäisemään ihon herkistymistä ja punoitusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti