perjantai 12. kesäkuuta 2015

Kirkkautta kuorinnalla!

Säännöllinen ihon kuoriminen edistää ihon terveyttä, tutkimuksissa on todettu jopa ihosyöpiä ehkäisevä vaikutus. Kuorinnat ovat helppoja ja nopeita tehdä ja niiden tulokset ovat nopeasti havaittavissa, siksi se onkin miellyttävin osa ihonhoitorutiineja. Kuorinnasta hyötyvät kaikki ihon kunnot, herkkäihoisenkaan ei tarvitse pelätä ihoärsytyksiä, kun vain muistaa valita riittävän hellävaraisen kuorinnan. Ainoastaan muutamissa tapauksissa kuorintaa on syytä välttää, tällaisia ovat esimerkiksi auringon polttama iho, rikkinäinen tai vahingoittunut iho, tai juuri vahattu iho. Lisäksi lääkärin määräämien kuorivien lääkkeiden tai lääkevoiteiden aikana kuorinta on kiellettyä.

daily microfoliantSuosikkituotteemme, Dermalogican Daily Microfoliant, mikrokuorii ihoa tehden ihosta heleän, pehmeän ja kirkkaan. Parhaiten iho hyötyy tuotteesta, kun sitä käytetään päivittäin. Tuote on niin hellävarainen, että se kuorii ainostaan päivän aikana ihon pintaan kertyneen kuolleen ihosolukon. Tästä fantastisesta kuorinnasta hyötyvät kaikki ihon kunnot, suosittelenkin sitä ihan kaikkien kokeiltavaksi. Monet asiakkaat ovat kokeneet jo muutaman käyttökerran jälkeen ihon selvästi pehmenevän ja ihon sävyn tasoittuvan. Riisipohjainen entsyymijauhe vaahdotetaan veden kanssa pehmeäksi vaahdoksi. Tätä tuotetta voivat myös herkkäihoiset käyttää, sillä siitä ei tule juuri lainkaan mekaanista ärsykettä iholle. 

Kuorintoja on mekaanisia, kemiallisia ja happovapaita silottajia. Herkkäihoisten tulisi välttää mekaanista kuorintaa, koska ne saattavat olla helposti ärsyttäviä, rakeiden aiheuttaman hankauksen ja kitkan ansioista. Kemialliset kuorinnat ovat pääsääntöisesti melko hellävaraisia, ne toimivat iholta lipidejä liuottaen, jolloin kuolleet ihosolut pääsevät irtoamaan ihon pinnalta. Happovapaat silottajat edistävät ihon luonnollista kuorintaa ja parantavat solujen uusiutumista.
Kun iholta on saatu kuolleet ihosolut kuorittua pois, muut hoitavat tuotteet imeytyvät huomattavasti paremmin ja näin ollen saadaan niistä paremmat hyödyt.

Olen niin ihastunut kuorintoihin, että niitä ei vaan malta olla tekemättä. Monesti haasteellisista on välttää liikakuorimasta ihoaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti