tiistai 23. kesäkuuta 2015

Ihonhoidon perusta - puhdas iho

Ihonhoito alkaa perusteellisella ja huolellisella puhdistuksella, aamuin illoin. Iltaisin on tietenkin tärkeää puhdistaa meikki ja iholle päivän aikana kertyneet ilmansaasteet ja epäpuhtaudet. Yön aikana ihon toiminta on aktiivisinta ja näin ollen kuona-aineita kertyy ihon pinnalle, ne on tärkeää puhdistaa aamulla, jotta eivät jää koko päiväksi ihoa ärsyttämään.

precleanseDermalogicalla ihon puhdistaminen on viety aivan uudelle tasolle. Kaksoispuhdistus on lanseerattu Dermalogicalla ensimmäisenä, se takaa puhtaamman ihon kuin koskaan aiemmin. Ensimmäisellä puhdistuksella iholta puhdistetaan meikki ja epäpuhtaudet. Tähän tarkoitukseen parhaiten sopii oliivi- ja aprikoosinsiemenöljypohjainen PreCleanse-puhdistusöljy. PreCleanse liuottaa tehokkaasti  ja hellävaraisesti öljypohjaisen lian ja meikin. Dermalogica-kaksoispuhdistus aloitetaan levittämällä PreCleanse kuiville kasvoille kevyesti hieromalla. Tämän jälkeen tuote emulgoidaan kostutetuin käsin hierovat liikkeet toistaen, jolloin koostumus muuttuu ja puhdistusöljy ja lika "kapseloituu" ihon pintaan. Lopuksi iho huuhdellaan huolellisesti haalealla vedellä.


Puhdistus viimeistellään toisella puhdistuksella. Näin saadaan ihon pinta huolellisesti puhdistettua, kun puhdistustuotteen seassa ei enäää pyöri meikki ja päivän epäpuhtaudet. Toiseen puhdistukseen on tarjolla eri vaihtoehtoja ja se valitaan ihon kunnon mukaan. Suosikkituotteemme, Special Cleansing Gel, on ensimmäinen saippuaton runsaasti vaahtoutuva puhdistustuote. Suopayrttiä ja rauhoittavaa laventelia sisältävä tuote puhdistaa perusteellisesti ihoa ärsyttämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti