lauantai 30. toukokuuta 2015

Käsitykseni ihonhoidosta muuttui täysin tutustuessani Dermalogica-ihonhoitosarjaan. Dermalogican filosofia ja konsepti kolahtivat heti ja vielä seitsemän vuoden sarjalla työskentelyn jälkeen olen aivan innoissani ja ihmeissäni sarjan huipputuotekehittelystä.

Ensinnäkin, ensimmäinen ihonhoitosarja jossa painotetaan ihon terveyttä, lähes pakkomielteisesti. Dermalogicalla on alusta asti luokiteltu ihonhoito osaksi terveyttä, ei kauneudeksi. Tuotteista on aina jätetty pois yleisimmin allergioita ja epäpuhtauksia aiheuttavat raaka-aineet (mm. lanoliini, denaturoitu alkoholi, mineraaliöljyt, keinotekoiset väriaineet ja keinotekoiset tuoksut). Ihonhoitoa ei pidetä enempää luksuksena kuin hampaiden harjausta, hoitolahoitojen lisäksi on siis ehdottoman tärkeää panostaa ihonhoitoon myös kotona. Keskitymme tuloksekkaaseen ihonhoitoon unohtaen glamourin, kauneuskeskeisyyden ja liiallisen hemmottelun.

Dermalogica on myös ainoa sarja, joka tarjoaa jatkokoulutusta kosmetologeille. The International Dermal Institute (IDI) on perustettu 1983 ja se tarjoaa nykypäivänä jatkokoulutusta kosmetologeille maailmanlaajuisesti. Jokainen Dermalogican tuote on IDI:n tutkima ja kehittelemä ja kaikkien tuotteiden puhtaus on testattu huolellisesti.
https://www.dermalinstitute.com

Tuotteeet on pakattu yksinkertaisiin ja luontoystävällisiin pakkauksiin. Kaikki pakkausmateriaalit ovat joko kierrätettäviä, poltettavia tai biologisesti hajoavia. Tuotteiden raaka-aineet otetaan uusiutuvista lähteistä aina kun se on mahdollista eikä eläinkokeita suoriteta missään vaiheessa. 

Dermalogicalla on hyväntekeväisyyssäätiö, the Dermalogica Foundation -säätiön FITE -ohjelma pyrkii luomaan naisille ja tytöille väylän yrittäjyyteen. FITE tarjoaa naisille mahdollisuuden pieniin lainoihin ja yleissivistävään ammatilliseen koulutukseen, jotta naisyrittäjien ääni vahvistuisi ympäri maailman. FITE on lahjoittanut yli 40 000 mikrolainaa yli 65 maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti