tiistai 19. toukokuuta 2020

Kosteuttava kasvohoito kotona

Tuntuuko ihosi kuivalta, pintakuivalta, kiristelevältä tai karhealta? Ihomme kaipaavat runsaasti kosteutta pysyäkseen kimmoisana, hehkeänä, kuulaana sekä pystyäkseen taistelemaan erilaisia ärsykkeitä, kuten ilmansaasteita, pienhiukkasia sekä muita ilman epäpuhtauksia vastaan.

Tehokas ja tuloksellinen ihonhoito alkaa aina huolellisesta ihon puhdistuksesta, tee ensimmäinen puhdistus PreCleanse Balm -esipuhdistusbalsamilla (15ml 11,90€/90ml 46,20€) pyöritellen tuotetta kauttaaltaan kuivin käsin kuiville kasvoille sekä kaulalle, emulgoi huolellisesti iho kauttaaltaan. Kostuta sormenpäät ja pyörittele uudelleen kostutetuin sormin tuote irti iholta. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa kasvoja hieman. Toisen puhdistuksen voit tehdä superkosteuttavalla ja ravitsevalla kuivan ihon puhdistustuotteella Intensive Moisture Cleanser (150ml 41,70€/295ml 69,70€), joka tuntuu ihanan pehmeältä sekä täyteläiseltä iholla. Tuote myös jättää ihon pehmeän, kimmoisan ja kosteutetun tuntuiseksi, eikä kuivinkaan iho kiristele yhtään puhdistuksen jälkeen.

Iholta kannattaa kuoria säännöllisesti kuolleet ihosolut pois, jotta myös kosteuttavat tuotteet pääsevät imeytymään ihoon tehokkaammin sekä syvemmälle. Daily Microfoliant -mikrokuorintaa (13g 15,10€/ 75g 51,60€) voit käyttää päivittäin, sillä sen kuorintateho on hyvin pieni. Vaahdota pieni määrä jauhetta kosteiden käsien välissä ja hiero kasvot kauttaaltaan kevyesti, huuhtele vedellä.

Nyt ihosi on puhdas ja vastaanottavainen kosteuttaville ja hoitaville tuotteille. Suihkauta muutama suihkautus Multi Active Toner -kosteussuihketta (50ml 12,50€/250ml 35,30€) joka kosteuttaa sekä tehostaa muiden tuotteiden imeytymistä. Levitä päälle muutama tippa tehokkaasti kosteuttavaa sekä ravitsevaa Phyto Replenish Oil -hoitoöljyä (30ml 73,40€), tee kevyt paineluhieronta kasvoille, jotta öljy imeytyy tehokkaammin ja levitä päälle Skin Hydrating Masgue -kosteuttava naamio 75ml 43,70€). Anna naamion imeytyä mielellään vähintään 7 minuuttia, mutta se voi olla aivan hyvin pidempäänkin, vaikkapa yön yli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti