sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Syväpuhdistava kasvohoito kotona

Tuntuuko ihosi tukkoiselta, samealta ja elottomalta, mutta et juuri nyt pysty tai uskalla tulla kasvohoitoon tehokkaaseen ihonpuhdistukseen? Me hoitolalla olemme tietenkin erityisen tarkkoja hygieniatoimenpiteistä, etenkin näin korona-aikana, välttelemme itse sosiaalisia kontakteja sekä emme tule töihin, mikäli meillä ilmenee vähäisenkin flunssan oireita.

Tehokkailla tuotteillamme voit tehdä kasvohoidon myös kotona, tuoteostoille varaamme halutessasi Sinulle yksityistä ostosaikaa tai lähiseudulla voimme toimittaa tuotteet vaikkapa postilaatikkoosi. Ohjeistusta tuotteiden käyttöön saat lisää puhelimitse sitä halutessasi tai tarvitessasi.

Syväpuhdistava kasvohoito alkaa tehokkaalla kasoispuhdistuksella, jota suosittelemme tehtäväksi muutoinkin joka ilta. Ensimmäinen puhdistusvaihe, PreCleanse (30ml 11,90€, 150ml 46,20€) -puhdistusöljy puhdistaa tehokkaasti meikin, lian sekä pienhiukkaset ihon pinnalta. Hiero öljy kuivin käsin kuivalle iholle, emulgoi huolellisesti kasvot kauttaaltaan, jotta kaikki epäpuhtaudet lähtevät tuotteen mukana pois. Tämän jälkeen hiero kasvot uudelleen kostutetuilla sormilla, jolloin tunnet miten tuote ikäänkuin irtoaa ihon pinnalta. Seuraavaksi tuote pn huuhdeltavissa pois. Kuivaa kasvot välissä ja jatka kakkospuhdistuksella. Toisena puhdistuksena voit käyttää Dermal Clay Cleanser (50ml 12,50, 250ml 36,70€, 500 ml 52,20 €) -syväpuhdistavan savipuhdistustuotteen. Tuotteen sisältämä savi puhdistaa ihohuokosia tehokkaasti, mutta ihoa kuivattamatta samanaikaisesti kun mentoli tuo ihanan viileän ja puhtaan tunteen iholle.

Seuraavaksi tee mikrokuorinta Daily Microfoliant (13g 15,10€, 75g 51,60€) -mikrokuorinnalla, joka poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta. Tätä hellävaraistaa kuorivaa tuotetta voit käyttää jopa päivittäin, sillä sen kuorintateho on niin pieni, että se poistaa vain sinä päivänä valmiina irtoamaan olevan ihosolukon, jättäen ihon ihanan pehmeäksi ja heleäksi. Vaahdota jauhetta noin puoli teelusikallista käsiesi välissä veden kanssa ja hiero kasvot huolellisesti ja hellävarasesti ja huuhtele tuote pois. Puhdistuksia ja kuorintoja voit tehostaa bt-sonic -kasvoharjallamme, jonka ultraääni tehostaa kuolleiden ihosolujen sekä lian ja pienhiukkasten irtoamista ihon pinnalta.

Viimeistele kasvohoito syväpuhdistavalla ja kirkastavalla naamiolla Charcoal Rescue Masque 75ml 49,60€) , jonka valkohiili imee tehokkaasti itseensä ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet. Naamio myös nopeuttaa ihon solukiertoa kirkasten ihoa silminnähtävästi, rauhoittaa tulehduksia sekä vähentää huokosten näkyvyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti