perjantai 18. elokuuta 2017

Mahtava uutuustuote huulille, Nightly Lip Treatment

Koulutuspäivät, ne ovat aina meidän ammattilaisten työn kohokohtia. Pääsemme tapaamaan kollegoja, innostumaan sekä inspiroitumaan jostakin uudesta. Eilen meillä oli aivan huippu lanseerauspäivä, ja saimme jälleen jotain kauan kaivattua ja odotettua. Huulet ovat tällä hetkellä trendijuttu, ja erityisesti huulipunat saattavat sisältää paljonkin ihoa tukkivia ja kuivattavia raaka-aineita. Erityisesti tämän vuoksi on erityisen tärkeää muistaa myös hoitaa tuota monta kertaa muuta ihoa ohuempaa ja herkempää ihoaluetta.

Kiinnitätkö huomiota ihonpuhdistuksessa myös huolelliseen huulten puhdistamiseen? Kannattaa tästä eteenpäin huomioida myös tuo alue. On erityisen tärkeää, että kaikki huulipuna ja -rasvajämät saadaan pois ihoa ärsyttämästä ja ikäännyttämästä. Kun puhdistus on huolellisesti suoritettu, on aika siirtyä hoitamaan huulten ihoa.

Nightly Lip Treatment - hoitava huulituote, joka jo nimestä päätellen on yökäyttöön tarkoitettu ryppyjä silottava sekä huulten täyteläisyyttä lisäävä tuote. Kukapa meistä ei huulia käyttäisi puhuessaan, syödessään, laulaessaan, hymyillessää, suudellessaan.. Lista on pitkä, ja on selvää, että tuo ihoalue on valtavalla koetuksella.  On siis erityisen mahtavaa, että meillä on vihdoin tarjota tuote, joka parantaa huulten ihon elastisuutta ja kosteutta sekä vahvistaa ihon suojaa ikääntymisen merkkejä vastaan. Hymyillään, nauretaan ja pussaillaan siis jatkossakin, mutta hoidetaan tuo niistä ikääntyvä ihoalue hehkeän näköiseksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti