tiistai 22. elokuuta 2017

Lisäbuustia ihonpuhdistukseen

Kasvoharjoja on ollut markkinoilla pitkään, valtavasti erilaisia ja välillä ne ovat enemmän suosiossa, välillä taas unohtuvat täysin. Viimeisimpänä joku aika sitten erityiseen suosioon nousivat paristokäyttöiset kasvoharjat. Harjoilla pystyy puhdistuksia sekä kuorintoja tehostamaan, saaden huomattavasti puhtaamman ja pehmeämmän lopputuloksen. Harmillisesti ihminen on luonteeltaan useimmiten peruslaiska, ja alkuinnostuksen jälkeen monet erikoishoidot unohtuvat. Vertaan ihonhoitoa usein hampaiden harjaukseen, rutiinin muodostuminen vaatii valtavasti toistokertoja sekä toistuvaa innostusta, joka ylläpitää motivaatiota panostaa ihonhoitoon. Rutiinin ja paremman ihon kunnon löytymisen jälkeen ei kuitenkaan ole valmis luopumaan enää mistään toimenpiteestä ihonhoidossaan. 

Itselleni puhdas iho on kaiken ihonhoidon perusta. Työssäni puhun toistuvasti kuorinnasta, myös Dermalogicalla, ihonhoitosarjalla jota käytän, on kuorinnat avainasemassa ihoa hoidettaessa. Kalliisiin voiteisiin, naamioihin tai seerumeihin on turha haaskata rahojaan, ellei huolehdi niiden esteettömästä imeytymisestä. 

Koulutuksissani huomasin joitakin kuukausia sitten ultraäänikasvoharjayhdistelmän, joka tuntui heti fantastiselta. Ihanan pehmeä sekä superhygieeninen silikoninen harjaspää, todella kevyt ja näppärän oloinen muotoilu. Harjakset ovat kolmion muotoisessa äänipäässä, eli laitteella on erityisen helppo päästä nenänpieliin ja muihin hankaliin kohtiin kasvoilla. Ainutlaatuinen ultraääniteknologia on yhdistetty kasvoharjaan, ultraäänen ansiosta lika, kuolleet ihosolut sekä epäpuhtaudet poistuvat iholta huomattavasti tehokkaammin, kuin pelkällä puhdistuksella. Vihdoin viikko sitten tämä ihanuus oli saapunut Suomeen, ja olen sitä nyt muutaman kerran päässyt itse kokeilemaan. Mielettömän puhdas ja pehmoinen iho!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti