perjantai 8. heinäkuuta 2016

Uusi! Hydrablur Primer

Me Dermalogica-ihoterapeutit ajattelemme, että jokainen iho on kaunis, kun se on hyvin hoidetu ja terve. Tärkeintä on siis ennen kaikkea ihon hoito, jolloin meikillä ei tarvitse kuin vähän tasoittaa ja korostaa parhaita piirteitä. Dermalogicalla on lanseerattu kolme aivan huikeaa meikinpohjustustuotetta, Skinperfect Primer, Redness Relief Primer sekä uusin Hydrablur Primer. Usein meikinpohjustustuotteet ovat ensisijaisesti suunniteltu kiinnittämään meikki, ihonhoitoon ei ole niin kiinnitetty huomiota. Dermalogican intohimo ihon terveyteen näkyy kuitenkin näissäkin tuotteissa, ensisijaisesti tuotteissa on kiinnitetty huomiota terveeseen ihoon ja sen tarpeisiin.

Kaikkia meikinpohjustustuotteitamme voi käyttää yksistään, ilman meikkiä. Kaikki kolme tuotetta jättävät ihon ihan superheleäksi jo yksistään. Monet asiakkaat ovatkin jo aivan koukussa ja useat sanovat luopuneensa jo täysin meikkivoiteiden käytöstä.

Hydrablur Primer on harmaan linjamme, eli jokaiselle iholle suunnatun hoitolinjan tuote, ja näin ollen se sopii täydellisesti kaikille ihon kunnoille, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Natriumhyaluronaatista, levästä ja trehaloosista muodostuva H2ORelease Complex kontrolloi solujen välistä kosteuden menetystä ja kosteuttaa tehokkaasti koko päivän ajan, ylläpitää ihon joustavuutta sekä minimoi pieniä juonteita ja ryppyjä. Tuotteelle erityistä on mikrokapseloitu sävy, joka vapautuu tuotetta levittäessä sulautuen ihon sävyyn ja peittäen tasaisesti kaikkia ihonsävyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti