tiistai 26. heinäkuuta 2016

Ihon kiiltelyyn Clearing Mattifier

Ihon kiiltely on etenkin kovin rasvaihoisille jatkuva ongelma. Näin kesäaikaan kuitenkin iho saattaa kiillellä, vaikka muuten iho ei rasvainen olisikaan. Ihon kiiltely johtuu ihon pintaan kertyvästä ihotalista. Sinällään on hyvä asia, että tali pääsee esteettä tulemaan ihon pintaan. Mikäli ihoa yritetään liiaksi kuivattaa ihon pinnalta, tulee ongelmaksi yleensä ihon tukkiintuminen. Kuivan ihonpinnan läpi ihotali ei pääse esteettä tulemaan ja näin ollen se kertyy ihohuokosiin tukkeumiksi. Monet markettituotteet sisältävät voimakkaita kuivattavia alkoholeja, ja lupaavat vähentää ihon kiiltelyä. Monesti juuri näistä kuitenkin iho ärsyyntyy ja tukkeumia alkaa kertyä ihon alle.

Dermalogicalla on aivan loistava tuote ihon kiiltelyä ehkäisemään. Clearing Mattifier sisältää 2% salisyylihappoa joka puhdistaa tukkeutuneita follikkeleita ja rauhoittaa ärsytystä. Salisyylihapon etu on se, että se on rasvaliukoinen, joten se on ihanteellinen imeytymään ihotalia sisältävään ihohuokoseen. A-vitamiinin johdannainen retinyylipalmitaatti toimii luonnollisena kuorintana, joka on tärkeää etenkin rasvaisessa ihossa, jotta kuolleet ihosolut pysyvät poissa sekä ihon pinnalta että follikkelista ihoa tukkimasta. Talineritystä biologisesti säätelevät ja kiiltelyä tuotteessa ehkäisevät edistykselliset raaka-aineet, kuten niasiini, hiivauute, lakritsi ja kofeiini.

Rasvaihoisille tuotetta suositellaan säännölliseen käyttöön päivittäin. Aamuisin kosteusvoiteen alle levitettynä tuote ehkäisee ihon kiiltelyä ja pitää ihon mattapintaisena. Tuote myös kuorii ja puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Mikäli ihon kiiltely ei ole jatkuva ongelma, tuotetta voi käyttää myös kuusinomaisesti silloin kun kiiltely tuntuu ongelmalta, esimerkiksi kesäaikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti