tiistai 2. kesäkuuta 2020

Rasvaisen ihon puhdistukseen uutuus, Active Clay Cleanser

Monet rasvaisen ihon omaavat kokevat ihon olevan riittävän puhdas, silloin kun se tuntuu narskuvalta ja jopa kiristelevältä. Koetko Sinä näin? Monet rasvaisen ihon puhdistustuotteet sisältävät liian voimakkaita liuottimia, jolloin iholta poistuu myös ihon omaa, ihoa suojaavaa bakteerikerrosta, joka taistelee haitallisia bakteereja vastaan. Myös iholle välttämättön tali ja lipidit poistuvat näin iholta, ja iho joutuu stressitilaan alkaen kehittää entistä enemmän talia paikatakseen ihon kuivuutta. Lopputulos on ikävä oravanpyötä, jossa liiallista talia yritetän poistaa iholta ja iho kehittää sitä entistä enemmän.

Tietenkin on tärkeää saada iho huolellisesti puhtaaksi, mutta se on eri asia kuin narksuvan tuntuinen kiristelevä iho. Huolellisesti puhdistetun ihon kuuluisi tuntua pehmoiselta ja raikkaalta. Tiede on valtavasti kehittynyt, niin myös ihonhoidossa sekä ihonhoitotuotteissa. Iho tarvitsee terveenä pysymiseen tasapainoisen mikrobiomin, ihon luonnollisen floran, eli hyvien bakteerien tasapainoa iholla. Tasapainoinen mikrobiomi auttaa ylläpitämään ihon luonnollista suojabarriääriä mikä auttaa pitämään rasvaisen ihon kurissa. 

Dermalogica on kehittänyt ainutlaatuisen rasvaisen ihon puhdistustuotteen Active Clay Cleanser (150ml 41,70€) joka sisältää tehokkaan prebiootin, joka ravitsee ihon hyödyllisiä bakteereja tukien ihon tervettä mikrobiomia ja kosteusbarriääriä. Iho tuntuu puhdistustuotteen jälkeen erityisen raikkaalta, mutta ennen kaikkea myös pehmoiselta, eikä lainkaan kiristelevältä. Rasvainen iho kaipaa myös kosteutta voidakseen hyvin, mitä enemmän ihoa kosteutetaan pinnalta, sitä vähemmän ihon tarvitsee itse ihotalia kehittää ja näin ollen ihon rasvoittuminen saadaan tehokkaimmin kuriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti