torstai 30. tammikuuta 2020

Silmänympärysiho kirkkaaksi uudella Bio-Lumin-C Eye Serumilla!

Kärsitkö tummista silmänalusista tai turvotuksesta silmänympärysalueella? Tummat silmänaluset johtuvat joko ihon pinnallisista tekijöistä, kuten pigmentoituneesta ihosta tai tummasta värisävystä silmänympärysiholla tai ihon alaisista tekijöistä, verisuonten kuultamisesta ohuen silmänympärysihon läpi. Kehomme yleisimmin käytetyt ja nopeimmat lihakset silmiemme ympärillä altistavat silmänympärysihon jatkuvalle rasitukselle. Silmän liikkeistä useat tapahtuvat alle 1/100 sekunnissa silmämme liikkuvat yli 100 000 kertaa päivässä. Ei siis ihme, että ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä tuolla herkällä ja ohuella iholla. Nykyisessä hektisessä elämäntyylissä silmämme joutuvat työskentelemään vieläpä enemmän kuin koskaan ennen, ja tietokoneen sekä älylaitteiden näytöt luovat oman rasituksensa silmillemme sekä silmänympärysihollemme. 

Mikäli koet silmänympärysihosi kaipaavan tehohoitoa, on siihen loistava ratkaisu Dermalogican uusi BioLumin-C Eye Serum. Vaikkakin se on nimensä mukaisesti silmänympärysseerumi, voi sitä käyttää joko seerumin tapaan toisen silmänympärysvoiteen alla tai yksistään silmänympärysvoiteen tapaan. Tuote on ihanan kevyt koostumukseltaan, ihanteellinen siis varsinkin, mikäli kärsii helposti silmänympärysihon turvotukseta. Tuotteen silältämä C-vitamiini on erityisen tehokas antioksidantti, jolla on myös tehokkaasti kirkastava vaikutus. Chiasiemenöljy on valtavan tehokkaasti sekä hoitava raaka-aine, sisältäen vapaita radikaaleja tuhoavia antioksidantteja sekä omega-3-rasvahappoa, kosteuttaen tehokkaasti erityisen kuivaakin ihoa.



Kun tuote lanseerattiin ja hoitolalla uusia tuotteitta sommittelin, oli todella harmaa ja vesisateinen päivä, kuten tänä vuonna lähes koko talven on ollut. Koulutuskansiota lukiessani ja tuotteen raaka-ainesisältöä selaillessa sain ajatuksen C-vitamiinista ja Chia-siemenistä, että sitruunoiden kirkas keltainen väri yhdistettynä chia-siementen tummahkoon väriin piristäisi ympäristöä loistavasti tässä hetkessä kun kaikki jouluun liittyvät tähdet ja muut jouluiset sisustukset on raivattu pois. Etenkin tällaisena talvena kun harmaa keli ja vesisteet ovat jatkuneet useamman kuukauden, on kaikki piristävät keinot, ihanat kirkkaat värit mukaan lukien, otettava käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti