torstai 28. marraskuuta 2019

Ihania kylpyhetkiä uusilla vartalotuotteilla

Meditaatio sekä tietoinen läsnäolo, rentoutuminen ja itsensä hemmottelu ovat nousseet valtaviksi trendeiksi, mikä on mielestäni ihana asia muuten niin hektisen elämän keskellä. Itselleen on järjestettävä hetkiä, jolloin voi vain olla, rauhassa kiireiltä, jatkuvalta tekemiseltä ja puuhailulta ja mielellään myös ilman puhelimen tai muiden laitteiden jatkuvaa pirinää.

Tietoista läsnäoloa ja hetkeen keskittymistä voi harjoittella ihan missä vain tilanteessa, ruokapöydässä syödessä, kaupan kassajonossa, suihkussa tai muussa arkisessa tilanteessa. Luin hetki sitten artikkelin, jossa kerrottiin kuinka ihmiset eivät osaa enää tehdä vain yhtä asiaa kerrallaan, koska niin pitkään on pitänyt multitaskata eli tehdä useaa asiaa samanaikaisesti. Näin meidän aivomme ovat oppineet multitaskaamiseen, eivätkä ne enää kykene keskittyneesti hoitamaan vain yhtä asiaa alusta loppuun. Useissa tilanteissa huomaan tämän itsekin ja koen olevani tehokkaimmillani tehdessäni useaa asiaa samanaikaisesti, ja kiinnostus suoritettaviin tehtäviin säilyy pidempään. Tämän vastapainoksi kaipaan kuitenkin hetkiä, joissa on ikään kuin pakotettu vain olemaan ja rentoutumaan, tästä hyvänä esimerkkinä pitkähköt kylvyt. Olen myös vuosia harrastanut joogaa, jonka olen kokenut kehittävän valtavasti läsnäoloa. 

Dermalogican vartalotuotteet hellivät aisteja ihanilla tuoksuillaan sekä miellyttävällä kosstumuksellaan, joka tuntuu iholla todella miellyttävältä. Uusi vartalotuotelinjamme sisältää kaiken, mitä vartalon ihosi tarvitsee, Conditioning Body Wash -vartalopuhdistustuotteen (177ml 32,30€), Thermafoliant Body Scrub -vartalokuorinnan (177ml 47,40€), Phyto Replenish Body Oil -vartaloöljyn (125ml 56,90€) sekä Body Hydrating Body Cream -vartalovoiteen (295ml 34,90). Body Wash on tehokkaasti vaahtoava, joten se on erityisen ihana vaahtokylvyn, kylvyn jälkeen kuolleet ihosolut irtoavat tehokkaammin eli se on ihanteellinen ajankohta vartalon kuorinnalle. Kylvyt toki myös kuivattavat ihoa, joten ihon kosteutus on erityisen tärkeää kylpyjen jälkeen, vartaloöljy täydentää pelkän vartalovoiteen kosteuttavaa vaikutusta, käytä vartaloöljy vartalovoiteen alle. 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti