perjantai 3. maaliskuuta 2017

UUSI! Phyto Replenis oil

Öljyjen suosio ihonhoidossa on kasvanut valtavasti viime aikoina. Etenkin meillä pohjoismaalaisilla iho on tyypillisesti kuivuuteen taipuvainen. Talven pakkaset, tuulet ja viimat luovat eritääin kuivattavat olosuhteet. Kun ilmankosteus on hyvin pieni, on ihosta haihtuvan kosteuden määrä suuri. Tällöin monesti kaivataan ihonhoitoon enemmän kosteutta, voiteet eivät pelkästään riitä ihoa tarpeeksi kosteuttamaan.

Monien ihonhoitoon käytettävien öljyjen haittapuolena saattaa olla niiden tukkiva vaikutus. Toiset öljyt ovat niin suurimolekyylisiä, ettei iho hengitä kunnolla niiden kanssa. Vesiliukoiset kasviöljyt ovat kaikkein parasta ihoa hoitamaan, ja suurin osa niistä ei tuki ihoa, tai muodosta tiivistä kalvoa ihon pinnalle.

Dermalogican Phyto Replenishing Oilin edistykselliset raaka-aineet vahvistavat ihon suojaavia lipidejä kamelia- ja tamanuöljyjen ansiosta . Ihon luontaisen barriäärin kunnossa pitäminen on erityisen tärkeää, mikäli ihon lipidikerros ei ole kunnossa ja iho kuivuu, se myös herkistyy valtavasti. Kuivuminen ja herkistyminen saa aikaan ihon punoitusta, lehahtelua, kutinaa ja mahdollisesti jopa kirvelyä. Phyto Replenishin Oil kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja tehokkaasti orkidean kukka- ja chiasiemenöljyjen ansiosta. Lisäksi öljy luo luonnollisen suojan auringonkukka- riisilese- ja rosmariiniutteen avulla, jotka myös luovat ihanan kirkastavanavan vaikutuksen iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti