torstai 22. syyskuuta 2016

Upea uutuushoito; IonActive power treatment

Vihdoin kauan odotettu uutuushoito lanseerattiin myös Suomen markkinoille, olen nähnyt kuvia upeista hoitotuloksista maailmalla. Malttamattomana olen pitkään odottanut, koska kyseinen hoito saadaan Suomeen ja milloin sen pääsee itse kokeilemaan. Toissapäivänä meillä oli kansainvälinen kouluttaja lanseeraamassa hoidon ja eilen pääsimme ne ensimmäistä kertaa itse tekemään ja kokemaan omalla iholla. Hoidon antaminen oli palkitsevaa, koska tulokset näkyivät iholla välittömästi ja kyseessä on hyvin erilainen hoito, mitä meillä on aiemmin ollut. 

Kyseessä on hoito, jolla valtavasti eri variaatioita. Kuten Dermalogicalla aina, myös tässä hoidossa hoito yksilöllisetetään aina jokaisen iholle sopivaksi. Hoidossa käytetään neljää eri tehoainetta ihon kunnosta riippuen. Yleisimmät ihon huolenaiheet, joita kyseisellä hoidolla hoidetaan ovat: ikääntyminen, pigmenttimuutokset, kosteusköyhyys ja akne tai ihon näppyisyys. Näille neljälle huolenaiheelle linjassa on omat tuotteensa, mutta hoitoa voi toki tehdä myös muihin huolenaiheisiin, tällöin valitaan parhaat raaka-aineet sisältävä tehoaine kyseiselle iholle. 

Hoidossa yhdistyvät yksilöllistäminen ja ionisaatio, jolla saadaan raaka-aineet imeytymään tehokkaammin ja nopeammin ihoon. Tehokkaat ionisoidut tehoaineet laitetaan suoraan iholle ja imeytymistä pystyy optimoimaan hoitolaitteilla. Mitään vastaavaa ei ole aiemmin ollut markkinoilla ja minusta on huikeaa, että Dermalogica otti jälleen askeleen muiden edelle viemällä hoitotekniikat jälleen kerran mullistuttavalla tavalla eteenpäin. Ionisoimisen lisäksi tuotteissa käytetään ainutlaatuista kapselointimenetelmää, jossa tehokkaat raaka-aineet ovat kapseloitu mikrokapseleihin. Näin raaka-aineiden teho säilyy optimaalisena ja vapautuu iholla ja ihon syvemmissä kerroksissa pitkäkestoisesti.  

 Kuvahaun tulos haulle dermalogica ionactive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti