lauantai 27. elokuuta 2016

Miekinpohjustukseen primerit

Meikinpohjustukseen on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja, kaikille yhteistä on luoda hyvä pohja meikille, kiinnittää meikki ja saada meikki kestämään pidempään. Monesti pohjustustuotteiden haitallisena vaikutuksena on, että ne eivät ole kovin ihonhoidollisia, tuotteissa on huomioitu vain meikin kiinnittäminen ja pysyvyys. Tuotteet saattavat olla kuivattavia, tukkivia, ärsyttäviätai muuten iholle epäsuotuisia. Dermalogicalla haluttiin kuitenkin ratkaista tämä ongelma, ja kehittää ja valmistella tuotteet, jotka sarjan periaatteiden mukaan ensisijaisesti hoitavat ihoa. Tällä hetkellä Dermalogicalla on kolme erilaista primer-meikinpohjustustuotetta, SkinPerfect Primer, Redness Relief Primer ja HydraBlur Primer.

SkinPerfect Primer oli ensimmäinen pohjustustuotteemme, ja siitä tulikin saman tien valtavan suosittu. SkinPerfect Primer on luonnollisen ihonsävyinen AGE Smart linjan tuote, eli ikääntyneen ihon hoitolinjan tuote. Tuotetta suositellaan ensisijaisesti ikääntyneelle tai ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle ja se heleyttää, suojaa ja tasoittaa ihon pintaa ja juonteita. Tuote tekee ihosta ihanan heleän ja tasaisen sävyn, minkä takia monet, itseni mukaan lukien, ovat äärimmäisen koukuttuneita tuotteeseen. 

Redness Relief Primer on UltraCalming -linjan, eli herkän ja herkistyneen ihon hoitolinjan tuote. Tuotteessa on luonnollinen vihreä väri, joka punaisen vastavärinä peittää ja tasoittaa punoittavaa ihoa. Tuote on ensisijaisesti ihon herkkyyksiin kehitetty ja sen ansiosta ennen kaikkea rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Tuote on myös ihanan samettisen tuntuinen ja näin ollen siloittaa ihon pintaa. HydraBlur Primer on harmaan hoitolinjan, eli jokaiselle iholle sopivan hoitolinjan tuote. Tuote kosteuttaa pitkäkestoisesti ja lukitsee ihoon kosteutta, silottaa ihon pintaa sekä vähentää huokosten näkyvyyttä. Tuotteessa on ainutlaatuinen mikrokapseloitu väriteknologia, joka vapauttaa sävyn tuotetta levittäessä ja tasoittaa sävyeroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti