perjantai 2. helmikuuta 2018

Kaksi upeaa uutuutta herkälle iholle

Meillä oli jälleen aivan mahtavan upeat kaksi koulutuspäivää Helsingissä. Nuo koulutukset on monestakin syystä ihania, kollegoja on tietenkin mukava nähdä ja vaihtaa kuulumisia, uuden oppiminen on aina innostavaa ja inspiroivaa, koulutustilat ovat upeat ja tapahtumien järjestämiseksi siellä on nähty paljon vaivaa. Useimmiten, kuten myös tälläkin kertaa meitä kouluttamassa oli kansainvälinen kouluttaja, heidän tietotaitonsa on aivan omaa luokkaansa ja he ovat nähneet paljon eri ihonhoidon haasteita sekä erilaisia ratkaisuja niihin ympäri maailman.

Tällä kertaa meillä lanseerattiin kaksi mielettömän ihanan tuntuista tuotetta herkälle iholle. Uskon, että meillä Suomessa juuri tällaisille on kysyntää, ilmasto-olosuhteet kun luovat paljon haasteita meillä ihonhoitoon. Tänäkin talvena on ollut melko tuulisia, jopa myrskyisiä ilmoja, ja useat ovat varmaankin huomanneet esimerkiksi ulkoilun jälkeen ihon tuntuvan kireältä, mahdollisesti jopa ärtyneeltä. Ilmankosteuden ollessa talvella hyvin alhainen, ja tuulten ilmaa vielä kuivattaessa menettävät ihot kosteuttaan melko paljon. Kun ihon kosteustasapaino ei ole täysin optimaalinen, herkistyy se myös huomattavasti helpommin. Tällöin iho kaipaa ensisijaisesti valtavasti kosteutta, mutta tietenkin myös rauhoitusta ja vahvistusta.

Nuo kaksi tuotetta, jotka herkälle iholle lanseerattiin, olivat herkän ihon seerumi Barrier Defense Booster sekä herkän ihon kosteusvoide Calm Water Gel. Öljymäinen boosteri kosteuttaa tehokkaasti, sisältää paljon tehoaineita ihoa rauhoittamaan sekä vahvistaa ihon suojabarriääriä ympäristön ikäviltä vaurioita suojaamaan. Voiteessa on miellyttävän kevyt geelikoostumus, joka muuttuu levittäessä nestemäiseksi ja on täten supertehokkaasti imeytyvä, mutta sitoo samalla kosteutta myös ihon pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti