tiistai 3. lokakuuta 2017

Ihonhoidon vaihe nolla - puhdistus PreCleanse Balm

http://www.dermalogica.fi/midcom-serveattachmentguid-1e79f9ed95e614e9f9e11e790f97f5f7fc74a4c4a4c/pcb_mainos4.jpg 

Ihmiset käyttävät keskimäärin 20 sekuntia ihon puhdistukseen, tuo on arvatenkin aivan liian vähän, eikä lopputulos todellakaan ole puhdas! Yleisesti ihonhoidossa opastetaan viimeistelemään puhdistus kasvoveteen kostutetulla vanulapulla, eli ensin puhdistetaan puhdistutstuotteella melko nopeasti, ja ikäänkuin pyyhitään loput jämät vanulapulla pois. Todellisuudessa meikki, lika, ilmansaasteet, epäpuhtaudet ja kuona-aineet pitäisi emulgoida iholta pois. Puhdistustuote on ikäänkuin liuotin, jolla liuotetaan lika pois ja ihon pinta puhtaaksi. 

20 sekunnin aikana todennäköisesti ehtii levittää puhdistustuotteen ja samantien huuhtelemaan sen pois. Olin innoissani, kun ensimmäisen kerran kuulin Dermalogican kaksoispuhdistuksesta. Iho todellakin pestään kahteen kertaan, ihannetapauksessa kahdella eri tuotteella. Varmasti saadaan erityisen puhdas lopputulos, vielä kun puhdistukseen jaksaa panostaa ja tekee sen erityisen huolellisesti. Tuplapuhdistusta Dermalogica on suositellut sarjan alkumetreistä asti, mutta nyt lanseerattiin puhdistukseen erityisen tehokas PreCleanse Balm - puhdistuksen vaihe nolla.

Puhdistusbalsami on ihanan pehmeän tuntuinen, ja sulaa iholla välittömästi öljyksi. Tuote poistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti meikin, lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin ihon pinnalta. Lisäksi hoitavat öljyt ravitsevat, ja pehmittävät ihoa. Öljykammoistenkaan ei kannata tuotetteen öljymäistä koostumusta pelätä, se on erityisen hienojakoinen ja poispestävän tuotteen öljymäisyys ei kuitenkaan jää iholle. Puhdista iho emulgoimalla tuote kuivalle iholle, ja pyörittele veden kanssa uudelleen. Huuhtele tuote pois ja viimeistele puhdistus ihon kunnolle sopivalla Dermalogican puhdistustuotteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti