maanantai 4. heinäkuuta 2016

Uusi! Charcoal Rescue Masque

Edistyksellinen uutuusnaamiomme syväpuhdistaa, kirkastaa, virkistää, heleyttää sekä tasoittaa ihon pintaa. Päävaikuttavana raaka-aineena naamiossamme on uusi Binchotan-aktiivihiili japanista, sitä on valmistettu Ubame-tammesta 1600-luvulta lähtien. Binchotan-valkohiili on ainutlaatuinen puhdistava raaka-aine, sillä on kyky adsorboida eli sitoa 1000 kertaa oman painonsa verran positiivisesti varautuneita yhdisteitä. Tuloksena iho kirkastuu, heleytyy sekä virkistyyy.

Charcoal Rescue Masque on mahtava myös kuorivien ominaisuuksiensa ansiosta, naamio kuorii sekä fysikaalisesti että kemiallisesti. Luonnollinen ravinto- ja mineraalirikas yhdiste koostuu vulkaanisesta tuhkasta sekä kuumien lähteiden tuhkasta sekä niihin yhdistetystä meren siltistä; yhdessä nämä kuorivat fysikaalisesti silottaen ja raviten ihoa. Tuotteen sisältämä rikki on erityisen tehokas antibakteerinen raaka-aine ehkäisemään tulehduksia ja sieniä, siksi se on loistava ikääntyneen ihon ja akneihon hoidossa. 

Monet markkinoilla olevat hiilinaamiot ovat kehitetty erityisesti puhdistamaan rasvaista ja näppyistä ihoa. Hyvin harva hiilinaamio on jokaiselle iholle sopiva ja vaikuttaa monella muullakin tavalla. Charcoal Rescue Masque -naamion koostumus on jokaiselle iholle sopiva ja sillä on tehokkaita vaikutuksia puhdistamisen lisäksi. Etenkin kesäaikaan tämä tuote on loistava puhdistamaan, heleyttämään ja kirkastamaan ihan jokaista ihoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti