lauantai 19. syyskuuta 2015

Face Mapping - ihoanalyysimenetelmä

Meillä Dermalogicalla on aivan erityinen ihoanalyysimenetelmä. Perinteisessä ihoanalyysissä ihot jaetaan neljään eri ihotyyppiin; kuiva iho, normaali iho, sekaiho ja rasvainen iho. Perinteisessä ihoanalyysimenetelmässä huomioidaan ainoastaan ihotyyppi,  ihon kunnot on jätetty huomioimatta. Esimerkiksi rasvainen iho voi olla kovin öljyisen tuntuinen, todella kosteusköyhä, herkistynyt tai epäpuhdas. On selvää, että myös ihon kunto on huomioitava ihoa hoidettaessa. Ihon kunto myös vaihtelee esimerkiksi ilmaston vaihtelun myötä.

Dermalogica on lanseerannut ensimmäisenä ihonhoitosarjana tarkemman ihoanalyysimenetelmän. Face Mapping -ihoanalyysissä kasvot ja kaula on jaettu 14 eri alueeseen, jotka käydään analyysissä läpi yksitellen. Eri ihoalueilla on myös erilaisia huolia, joten tässä menetelmässä tulee huomoitua iho yksityiskohtaisesti. Monesti esimerkiksi rasvaisuus ja tukkoisuus tuntuvat erityisesti otsalla, nenällä ja leualla, kuivuus ja herkkyys taas poskilla. 

Kun iho analysoidaan yksityiskohtaisesti, valitaan hoitotuotteet  joka ihoalueelle erikseen. Joka alueen huolia hoidetaan juuri oikeanlaisilla tuotteilla, sekä kotihoidossa, että hoitolassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti